top of page

TERAPII SPA PENTRU SARCINA

Tratamentele si terapiile prenatale IDA Spa au fost atent cercetate si dezvoltate pentru a incuraja o sarcina usoara si sanatoasa pe perioada fiecarui trimestru. Formulele naturale folosite hranesc pielea deshidratata, trateaza si previn vergeturile in timp ce tehnica blanda de masaj elimina complet tensiunea acumulata in corp.

PEACEFUL PREGNANCY MASSAGE

Un masaj bland pentru viitoarele mamici, care se efectueaza pe o saltea speciala, in conditii optime de siguranta pentru corp. Datorita compozitiei speciale, salteaua se muleaza perfect pe forma corpului si incurajeaza o stare de relaxare completa. Masajul terapeutic elimina tensiunea din corp iar uleiul pretios de monoi japonez hidrateaza, reda elasticitatea si sterge orice semn lasat de o burtica care continua sa creasca.

210 lei  |  1h

PEACEFUL PREGNANCY FACE & BODY EXPERIENCE

Corpul se relaxeaza confortabil in salteaua speciala in forma de bob de mazare, in timp ce expertul IDA Spa elibereaza toata tensiunea din corp print-un masaj bland si trateaza tenul pentru orice efect neplacut cauzat de dereglarile hormonale printr-un tratament personalizat ELEMIS.

- Bespoke Hands-On Facial 

- Peaceful Pregnancy Massage

420 lei  |  2h

PEACEFUL PREGNANCY PROGRAM

Un program complex pentru viitoarele mamici care transforma sarcina printr-o experienta luxurianta care trateaza durerile musculare, elibereaza tensiunea, ameloreaza inflamatiile, hraneste si hidrateaza pielea, regenereaza, echlibreaza si reda stralucire tenului cu dereglari hormonale si calmeaza mintea pentru un somn profund si sanatos pentru mamica si copil.

- Bespoke Hands-On Facial

- Peaceful Pregnancy Massage

- Comfortable Feet Treatment

490 lei  |  2h 45min

bottom of page