Tratamentele si terapiile prenatale ELEMIS au fost atent cercetate si dezvoltate pentru a incuraja o sarcina usoara si sanatoasa pe perioada fiecarui trimestru. Formulele naturale folosite hranesc pielea deshidratata, trateaza si previn vergeturile in timp ce tehnica blanda de masaj elimina complet tensiunea acumulata in corp.

Tratamente si terapii spa pentru sarcina
60 min | 160 lei
Peaceful Pregnancy Massage

Un masaj bland pentru viitoarele mamici, care se efectueaza pe o saltea speciala, in conditii optime de siguranta pentru corp. Datorita compozitiei speciale, salteaua se muleaza perfect pe forma corpului si incurajeaza o stare de relaxare completa. Masajul terapeutic elimina tensiunea din corp iar uleiul pretios de monoi japonez hidrateaza, reda elasticitatea si sterge orice semn lasat de o burtica care continua sa creasca.

Peaceful Pregnancy Face & Body Experience
2h | 420 lei

Corpul se relaxeaza confortabil in salteaua speciala in forma de bob de mazare, in timp ce expertul IDA Spa elibereaza toata tensiunea din corp print-un masaj bland si trateaza tenul pentru orice efect neplacut cauzat de dereglarile hormonale printr-un tratament personalizat ELEMIS.

Bespoke Hands-On Facial • Peaceful Pregnancy Massage

Peaceful Pregnacy Program
2h 45min | 490 lei

Un program complex pentru viitoarele mamici care transforma sarcina printr-o experienta luxurianta care trateaza durerile musculare, elibereaza tensiunea, ameloreaza inflamatiile, hraneste si hidrateaza pielea, regenereaza, echlibreaza si reda stralucire tenului cu dereglari hormonale si calmeaza mintea pentru un somn profund si sanatos pentru mamica si copil.

Bepsoke Hands-On Facial • Peaceful Pregnancy Massage • Comfortable Feet Treatment

Strada Laguna Albastra, nr.77, Corbeanca, Ilfov

+4(0) 728 927 032     contact@idaspa.ro

Termeni & Conditii

Copyright © 2019 - All Rights Reserved