top of page
Phytomer P5 Slimming Treatment.jpg

TRATAMENTE CORPORALE PENTRU DETOXIFIERE, SLABIT SI CONTUR.

O selectia de tratamente testata si dovedita clinic pentru rezultatele tangibile si reale obtinute. Premiata pentru efectul puternic asupra organismului, combinatia dintre tehnicile patentate de masaj si amestecul activ de ingrediente pretioase, lucreaza pentru a elimina durerile musculare, toxinele si pentru a sculpta corpul.

SELF HEATING FIRMING OR INVIGORATING MARINE BODY WRAP

O impachetare corporala combinata cu un masaj corporal complet care stimuleaza eliminarea toxinelor, ajuta la atenuarea depozitelor lipidice si redau fermitate pielii printr-o actiune clinica extrem de eficienta. Tratamentul are la baza actiunea recunoscuta a impachetarii corporale la cald. Tratamentul incepe printr-o exfloliere blanda care stimuleaza epiderma. Ulterior se selecteaza tipul de impachetare marina care se aplica pe tot corpul si care este activata de caldura difuzata de patura incalzita. La finalul impachetarii se aplica un masaj corporal luxuriant care hraneste si hidrateaza pielea si lasa corpul complet relaxat.

320 lei  |  90 min

TARGETED TONIC TIGHTNER

Un ameste puternic de saruri, minerale si alge marine lucreaza impreuna pentru a elimina celulita si pentru a reda tonus si fermitate pielii si contur zonei abdomenului, bratelor, coapselor si soldului. Sarea de Nigari curata in profunzime iar tehnicile patentate de masaj sculpteaza si energizeaza corpul si stimuleaza micro-circulatia pentru o silueta supla.

O masca racoritoare, formulata cu extract din cafea cu proprietati puternice detoxifiante si argila verde este aplicata pe zonele problematice care au nevoie de o atentie speciala, in timp ce extractul din alge rosi, cu o actiune testate si dovedita clinic, reda fermitate si tonus pielii. Rezultatul este un tratament luxuriant care periaza toxinele si aspectul neplacut al celulitei si dezvaluie o piele mai ferma, neteda si o silueta mai supla si energica.

*Testat si dovedit clinic reduce vizibil celulita si reda fermitate pielii si contur corpului dupa doar un tratament!

320 lei  |  90 min

SCULPT ZONE

Un tratament extrem de eficient cu o actiune intensiva, testata si dovedita clinic, care se concentreaza pe zona abdomenului, feselor si coapselor pentru a reduce vizibil celulita, sparge tesutul adipos in exces si dreneaza excesul de grasime intr-un timp record.

*Rezultate clinice

Reducere vizibila a depozitelor de grasime, aspectului celulitei din zona abdomenului - fese - coapse cu 28%

Reducerea circumferintei taliei cu 1.2 cm

Reducerea circumferintei coapsei cu 1 cm

320 lei  |  90 min

bottom of page