top of page
_H6A4059.jpg

MASAJ CUPLU 

Ascuns intr-un cadru intim si rafinat, IDA Spa va ofera posibilitatea sa va reconectati alaturi de persoana draga printr-o experienta spa luxurianta, atent personalizata, care va extrage din ritmul zilnic si va expune intr-un ambient oriental cu o atmosfera de poveste, unde fiecare moment reprezinta o amintire speciala alaturi de persoana draga.

PACHETE TERAPII SPA CUPLURI

DEEP RELAX SPA PACKAGE

O experienta wellness autentica si un rasfat complet din cap pana in picioare. Corpul este imbratisat de atingerea mamei natura printr-o baie senzoriala cu uleiuri esentiale, lapte si petale de trandafir. Miscari blande si terapeutice de masaj indeparteaza usor gandurile incarcate si tensiunea din corp in timp ce amestecul cald de uleiuri esentiale hraneste si lasa pielea hidratata. Ritualul specific Elemis curata si trateaza tenul pentru o stralucire naturala cu un aspect vizibil mai tanar.

- Aromatherapy Flower Bath 20' 

- Refreshment

- Neuro Sedative Relaxing Massage 60' 

- Expert Touch Facial 30'

790 lei  |  1 h 50 min

FOREST SPA EXPERIENCE & ROSE CRYSTAL FACIAL SPA PACKAGE

Inchide ochii, inspira liniste si expira fericire cu fiecare clipa petrecuta in gradina IDA Spa. Expertul IDA Spa combina tehnici personalizate de masaj cu uleiuri botanice organice pentru a detensiona musculatura si pentru a relaxa complet corpul si mintea. Masajul are un efect terapeutic si se desfasoara in mijlocul gradinii, sub adierea blanda a padurii, intr-un echilibru perfect cu natura.Masajul este urmat de tratamentul Rose Crystal Facial, care utilizeaza puterea cristalului din Quartz printr-o fuziune cu ingrediente pur organice pentru a oferii o experienta faciala complet unica.Prin aplicarea sa, piatra de Quartz stimuleaza sistemul circulator, elibereaza toxinele din piele, reduce retentia de apa si reda vitalitate. Piatra de Quartz aplicata rece asupra tenului tonifiaza si intareste tesutul conjunctiv pentru a ameliora cu succes aspectul ridurilor. Acest tratament natural relaxeaza si reda stralucire tenului.

- Neuro Sedative Relaxing Massage 60' 

- Rose Crystal Facial 60'

890 lei  |  2 h

MASAJ TERAPII CUPLURI

FREESTYLE DEEP TISSUE MASSAGE

Un masaj profund, atent personalizat nevoilor specifice ale corpului. Atenueaza durerile musculare si stimuleaza circulatia optima. Dinamicitatea uleiurilor esentiale si a extractelor naturale elibereaza toata tensiunea acumulata in muschi.

480 lei  |  60 min

660 lei  |  90 min

ROYAL BALINESE MASSAGE

Inspirat din cultura spa Balineza, acest masaj traditional va elibera absolut toata tensiunea din corp. Tehnicile speciale de stretching impreuna cu masajul aplicat prin presiunea palmelor imbunatatesc circulatia si redau o stare generale de echilibru.

480 lei  |  60 min

660 lei  |  90 min

DEEPER THAN HOT STONE MASSAGE

Pietrele vulcanice balineze sunt incalzite in ulei organic si sunt masate pe corp, intr-o armonie perfecta. Detensioneaza muschii incordati si elimina tensiunea cu un efect calmant. Hidrateaza pielea, stimuleaza regenerarea si echilibreaza "Chi"-ul si fluxul intern de energie vitala.

660 lei  |  90 min

NEURO SEDATIVE RELAXING MASSAGE

Acest masaj foloseste miscari lungi, specifice si neurosedative pentru a incuraja o stare de relaxare si calm.

In timpul masajului sunt aplicati saculeti calzi cu ierburi medicinale printr-o usoara presopunctura asupra punctelor de presiune specifice la nivelul corpului si al fetei, care sunt realizati manual de catre terapeutii nostri din ingrediente proaspete si organice inaintea tratamentului, care amplifica efectul neurosedativ la nivelul sistemului nervos.

480 lei  |  60 min

660 lei  |  90 min

FEET REFLEXOLOGY

O arta de vindecare traditionala care stimuleaza punctele de presiune aflate pe talpa piciorului. Imbunatateste ciculatia, reduce stresul si amelioreaza problemele de sanatate.

460 lei  |  60 min

260 lei  |  30 min

bottom of page