MASAJ CUPLU 

Ascuns intr-un cadru intim si rafinat, IDA Spa va ofera posibilitatea sa va reconectati alaturi de persoana draga printr-o experienta spa luxurianta, atent personalizata, care va extrage din ritmul zilnic si va expune intr-un ambient oriental cu o atmosfera de poveste, unde fiecare moment reprezinta o amintire speciala alaturi de persoana draga.

PACHETE TERAPII SPA CUPLURI

DEEP RELAX

1h 50min | 560 lei

O experienta wellness autentica si un rasfat complet din cap pana in picioare. Corpul este imbratisat de atingerea mamei natura printr-o baie senzoriala cu uleiuri esentiale, lapte si petale de trandafir. Miscari blande si terapeutice de masaj indeparteaza usor gandurile incarcate si tensiunea din corp in timp ce amestecul cald de uleiuri esentiale hraneste si lasa pielea hidratata. Ritualul specific Elemis curata si trateaza tenul pentru o stralucire naturala cu un aspect vizibil mai tanar.

Aromatherapy Flower Bath • Refreshment • IDA Six Senses Massage • Expert Touch Facial

FOREST SPA EXPERIENCE & ROSE CRYSTAL FACIAL

2h | 760 lei

Inchide ochii, inspira liniste si expira fericire cu fiecare clipa petrecuta in gradina IDA Spa. Expertul IDA Spa combina tehnici personalizate de masaj cu uleiuri botanice organice pentru a detensiona musculatura si pentru a relaxa complet corpul si mintea. Masajul are un efect terapeutic si se desfasoara in mijlocul gradinii, sub adierea blanda a padurii, intr-un echilibru perfect cu natura.Masajul este urmat de tratamentul Rose Crystal Facial, care utilizeaza puterea cristalului din Quartz printr-o fuziune cu ingrediente pur organice pentru a oferii o experienta faciala complet unica.Prin aplicarea sa, piatra de Quartz stimuleaza sistemul circulator, elibereaza toxinele din piele, reduce retentia de apa si reda vitalitate. Piatra de Quartz aplicata rece asupra tenului tonifiaza si intareste tesutul conjunctiv pentru a ameliora cu succes aspectul ridurilor. Acest tratament natural relaxeaza si reda stralucire tenului.

Forest Massage • Rose Crystal Facial

MASAJ TERAPII CUPLURI

Royal Balinese Massage

380 lei / 60 min  •  540 lei / 90 min

Inspirat din cultura spa Balineza, acest masaj traditional va elibera absolut toata tensiunea din corp. Tehnicile speciale de stretching impreuna cu masajul aplicat prin presiunea palmelor imbunatatesc circulatia si redau o stare generale de echilibru.

Poultice Powered Muscle Release

460 lei / 75 min

Un remediu natural pentru durerile musculare si oboseala cronica. Comprese cu plante terapeutice sunt incalzite si sunt aplicate pe corp printr-un masaj special. Ingredientele medicinale din plante impreuna cu tehnica de masaj folosita detoxifiaza organismul, amelioreaza durerile musculare si calmeaza sistemul nervos.

IDA Six Senses Massage

380 lei / 60 min  •  540 lei / 90 min

Miscari blande si lungi elimina stresul si promoveaza o stare de relaxare profunda. Selectia speciala de uleiuri organice, alese in mod individual stimuleaza simturile si incurajeaza un sentiment complet de wellness.

Deeper Than Hot Stone Massage

540 lei / 90 min

Pietrele vulcanice balineze sunt incalzite in ulei organic si sunt masate pe corp, intr-o armonie perfecta. Detensioneaza muschii incordati si elimina tensiunea cu un efect calmant. Hidrateaza pielea, stimuleaza regenerarea si echilibreaza "Chi"-ul si fluxul intern de energie vitala.

Freestyle Deep Tissue

380 lei / 60 min  •  540 lei / 90 min

Un masaj profund, atent personalizat nevoilor specifice ale corpului. Atenueaza durerile musculare si stimuleaza circulatia optima. Dinamicitatea uleiurilor esentiale si a extractelor naturale elibereaza toata tensiunea acumulata in muschi.

Reflexology

380 lei / 60 min  •  220 lei / 30 min

O arta de vindecare traditionala care stimuleaza punctele de presiune aflate pe talpa piciorului. Imbunatateste ciculatia, reduce stresul si amelioreaza problemele de sanatate.