top of page

TRATAMENTE FACIALE BUCURESTI

O2 to Derm Glass Skin Facial

Terapie cu oxigen pur si ioni negativi

Descopera urmatoarea generatie de tratamente faciale, printr-o abordare tehnologica simpla, practica si non-invaziva, care lucreaza intern si extern printr-o infuzie de oxigen pur si ioni negativi.

O2toDerm GLASS SKIN FACIAL

Tehnologia revolutionara patentata O2ToDerm combina in cadrul tratamentului terapia cu oxigen pur cu terapia cu ioni negativi.

Se numeste tratamentul de sticla datorita efectului instant de stralucire si vitalizare pe care o ofera tenului. Tratamentul foloseste oxigen concentrat pur si ioni negativi denumite de catre biologi ''vitaminele aerului'' pentru a vitaliza in profunzime, hranii, detoxifia si calma pielea, si previne imbatranirea tenului cauzata de absorbtia reactiva a oxigenului. Imbunatateste raspunsul imun celular, regenereaza celulele si stimuleaza circulatia sanguina. Are un efect de regerenare incredibil si este recomandat dupa toate interventile invazive  la nivelul tenului, sau pentru tenul care s-a sensibilizat in urma expunerii indelungate la factorii externi nocivi.

In contextul actual, caracterizat de pandemie, aceasta infuzie pura cu oxigen si ioni negativi reprezinta cea mai buna abordare sustenabila la nivel celular, intern si extern.

600 lei  |  60 min

IS CLINICAL

iS CLINICAL

Descopera cea mai activa si potenta gama cosmoceutica de tratamente faciale, formulata pentru rezultate reale.

IS Clinical se dedica dezvoltarii tratamentelor faciale si a produselor cosmoceutice cu o eficienta maxima, validate clinic, care ofera imbunatatiri vizibile aspectului si sanatatii pielii. Misiunea lor este de a demonta ''miturile'' din industria de infrumusetare si de a dezvolta formulari dovedite clinic si tratamente faciale orientate pentru rezultate.

PEELING CHIMIC IS CLINICAL

TRATAMENTE FACIALE IS CLINICAL

PRODIGY PEEL SYSTEM P2

Un peeling chimic avansat pentru fata care actioneaza clinic pentru a reinnoi suprafata pielii, elimina ridurile si pentru a trata problemele specifice ale tenului de toate varstele. Prin formula sa clinica unica, actioneaza extrem de puternic dar nu agreseaza tenul precum peelingurile chimice clasice.

900 lei  |  60 min

FIRE & ICE FACIAL

Un tratament facial cu un efect antiage foarte puternic, care hidrateaza, netezeste si catifeleaza tenul. Este un sistem de tratament activ clinic conceput pentru a exfolia rapid si in siguranta pielea printr-un peeling chimic, care nu necesita timp de recuperare post procedura. Amelioreaza vizibil si reduce aspectul ridurilor, netezeste tenul si stimuleaza regenerarea celulara. 

750 lei  |  60 min

EXFOLIATING CLEAR SKIN FACIAL

Un tratament avansat conceput pentru tenul cu tendinte acneice si congestionat. Ofera o exfoliere delicata cu o actiune care calmeaza si regenereaza.

650 lei  |  60 min

HARMONY FACIAL

Acest tratament avansat calmeaza si vitalizeaza tenul. Improspateaza pielea si echilibreaza flora celulara. Reda stralucirea naturala tenului obosit.

450 lei  |  30 min

HONEY ENZYME FACIAL

Exfoliaza si hidrateaza tenul si imbunatateste textura pielii. Masajul delicat calmeaza si catifeleaza tenul. Este ideal pentru toate tipurile de ten.

750 lei  |  60 min

FOAMING ENZYME FACIAL

Acest tratament contine agenti efervescenti activi care prin efectul de spumare exfoliaza usor si eficient. Este ideal pentru toate tipurile de ten. Lasa pielea curata si stralucitoare.

750 lei  |  60 min

EYE BRIGHT TREATMENT

Adreseaza si trateaza ridurile fine, de expresie, cearcanele si pungile din jurul ochilor. Poate fi adaugat ca serviciu suplimentar pentru toate tratamentele faciale.

250 lei  |  15 min

TRATAMENTE FACIALE IDA SIGNATURE

IDA HONEY SIGNATURE FACIAL

Our signature facial delivers a journey focused on clinical results, Vibrational Healing and therapeutic dry neck massage.  The journey starts with a Vibra Healing Session that works through Tibetan Singing Bowls that clear away stagnant energy and work with specific frequencies to balance the body, while specific dry therapeutic massage techniques are applied to the neck area to reduce the tension and pain caused by bad body and neck postures. The journey finishes with the IS Clinical Honey Enzyme facial that offers a 60 minute anti-ageing facial combined with a honey enzyme facelift massage that calms the skin, works with deep lines & wrinkles and brings radiance and a healthy glow back to the skin.

700 lei  |  90 min

SUGAR BIO LIFT FACE MASSAGE

This award winning signature firming and anti-ageing face massage it's an amazing way to give your face a full workout with a visible and proven effect.​

Awarded gold for the past three consecutive years by renown experts within the spa & beauty industry this massage uses signature techniques with an exclusive product, formulated after a secret recipe using 100% natural ingredients based on glucose, fructose, hyaluronic acid, vitamin C and plant extracts that act miraculously on the skin, the subcutaneous tissue, the deep facial structure and the muscles of the face.
The after effect is spectacular – remodeling the face contour, plumping up fine lines and wrinkles, skin detox and light peeling effect.

350 lei  |  60 min

EMOTIONAL FACE LIFT MASSAGE

Emotional Face-Lift Massage este mult mai mult de o procedura estetica, este o tehnica relaxanta pentru deschiderea simturilor, rearmonizare trup-minte-suflet si o calatorie interioara minunata pe calea atingerii.
Este o ”terapie” a feței, scalpului si gatului care restabileste fluxul natural de energie, echilibreaza si revitalizeaza.
Pentru eliberarea tensiunilor faciale (stress, emotii, traumatisme) stocate in tesutul comjunctiv se lucreaza cu atingere si presiune ușoare si blande deoarece tesutul este atat de delicat. Când stresul este eliberat, elasticitatea și flexibilitatea pielii se restabilește, devine luminoasa și întinerită iar muschii isi recapata tonusul. În plus, punctele reflexe situate pe fata sunt stimulate si activate ajutand la detoxifierea si echilibrarea intregului corp creand un sentiment de bunăstare si relaxare profunda.

290 lei  |  60 min

EXPERTII NOSTRI SKINCARE

Exprtii IDA Spa Valeria Dafinoiu

Crina

Crina este ca o carte deschisa pentru cosmetica. Orice intrebare sau orice curiozitate Crina va stii sa iti raspunda si va gasi solutia ideala pentru tenul tau.

_H6A8323.jpg

Daniela

Daniela este experienta intruchipata, caruia ii place sa acorde o atentie detaliata pentru fiecare detaliu.Pentru Daniela, perfectiunea capata un nou sens.

bottom of page