top of page
Reiki Treatment

Terapia Craniosacrala
IDA Spa Corbeanca

Terapia Craniosacrala este o modalitate de vindecare manuala, non-invaziva, care se concentreaza pe pulsul ritmic asemanator unei unde care strabate intregul corp. Aceasta terapie deriva din osteopatie, care este o practica de vindecare holistica ce subliniaza capacitatea proprie a corpului de a se vindeca si de a se auto-regla.

Sistemul craniosacral se extinde de la craniu pana la partea de jos a coloanei vertebrale (sacru). Prin manipulari ușoare ale oaselor din craniu, coloana vertebrala si pelvis, fluxul de lichid cefalorahidian in sistemul nervos central poate fi optimizat pentru a disipa efectele negative ale stresului, leziunilor și bolilor.

Incorporarea acestor terapii In rutina dvs. de wellness poate sprijini reducerea stresului, poate ajuta la relaxare, poate Imbunatati claritatea mentala si poate promova un sentiment de bunastare generala. Tratamentele pot fi adaptate nevoilor individuale ale fiecarui client, asigurand o experienta terapeutica personalizata si eficienta.

TARAPIA CRANIOSACRALA NEUROENERGETICA

240 lei / 1h

Terapia Craniosacrala este o forma de terapie manuala, non-invaziva, care are la baza principiul ritmului craniosacral. Acest ritm, care este similar cu bataile inimii sau respiratia, dar cu o frecventa mult mai mica, se extinde de-a lungul intregului sistem craniosacral, de la craniu (cap) pana la sacru (baza coloanei vertebrale).

Terapia se concentreaza pe ameliorarea tensiunii si a blocajelor in acest sistem, care poate fi afectat de stres, traume sau boli. Prin manipulari delicate ale oaselor craniului, coloanei vertebrale si pelvisului, terapeutii pot regla si echilibra acest ritm, optimizand fluxul de lichid cefalorahidian care inconjoara creierul si maduva spinarii.

Optimizarea fluxului acestui lichid este esentiala pentru sanatatea sistemului nervos central, care controleaza majoritatea functiilor corpului nostru. Lichidul cefalorahidian protejeaza sistemul nervos, furnizand nutrienti esentiali si eliminand deseurile. Prin imbunatatirea fluxului acestui lichid, Terapia Craniosacrala poate contribui la imbunatatirea functiei sistemului nervos si la ameliorarea unei game largi de probleme de sanatate.

Terapia Craniosacrala este, de asemenea, cunoscuta pentru efectele sale relaxante. Multe persoane care urmeaza aceasta terapie raporteaza o stare de calm si de relaxare profunda pe parcursul si dupa sedinte. Aceasta terapie poate ajuta la reducerea stresului si anxietatii, imbunatatirea calitatii somnului si cresterea energiei si vitalitatii.

Practicantul nostru, Ema, este printre primele persoane din Romania care au introdus in propria practica terapia Craniosacrala.

Ea aduce un amestec unic de compasiune, cunoaștere și profesionalism dedicat practicii sale care o fac să iasă în evidență. Ema este bine pregătită în tehnicile complexe necesare pentru terapia Craniosacrala si are o afinitate naturala pentru a se conecta cu oaspetii si de a le asigura confortul si relaxarea lor pe parcursul sesiunilor.

Terapia Craniosacrala este un tratament foarte individualizat, care poate fi adaptat nevoilor specifice ale fiecărui client. Terapeuta noastra, Ema, este experta in ascultarea si ințelegerea nevoilor fiecarei persoane si in adaptarea terapiei pentru a obține cele mai bune rezultate posibile.

bottom of page