top of page
Phytomer P5 Slimming Treatment Feet.jpg

TRATAMENTE CORPORALE

O selectia de tratamente testata si dovedita clinic pentru rezultatele tangibile si reale obtinute. Premiata pentru efectul puternic asupra organismului, combinatia dintre tehnicile patentate de masaj si amestecul activ de ingrediente pretioase, lucreaza pentru a elimina durerile musculare, toxinele si pentru a sculpta corpul.

PHYTOMER SCULPT ZONE TREATMENT

Tratamentul Sculpt Zone este un testament al dedicării noastre pentru ingrijirea focalizata a pielii si a corpului. Tratamentul este special formulat pentru a ținti cu o actiune clinica zonele corpului predispuse lipsei de fermitate, a retentiei de apa si a celulitei.

O exfoliere corporala profunda, un masaj zonal concentrat si o impachetare inovatoare calda elimina in timp record retentia de apa, celilita si reda fermitate si contur.

Conform testelor clinice, reduce circumferinta coapselor si a abdomenului cu 1 - 1,2 cm in doar 2 saptamani.

350 lei  |  90 min

TARGETED TONIC TIGHTNER

Un ameste puternic de saruri, minerale si alge marine lucreaza impreuna pentru a elimina celulita si pentru a reda tonus si fermitate pielii si contur zonei abdomenului, bratelor, coapselor si soldului. Sarea de Nigari curata in profunzime iar tehnicile patentate de masaj sculpteaza si energizeaza corpul si stimuleaza micro-circulatia pentru o silueta supla.

O masca racoritoare, formulata cu extract din cafea cu proprietati puternice detoxifiante si argila verde este aplicata pe zonele problematice care au nevoie de o atentie speciala, in timp ce extractul din alge rosi, cu o actiune testate si dovedita clinic, reda fermitate si tonus pielii. Rezultatul este un tratament luxuriant care periaza toxinele si aspectul neplacut al celulitei si dezvaluie o piele mai ferma, neteda si o silueta mai supla si energica.

*Testat si dovedit clinic reduce vizibil celulita si reda fermitate pielii si contur corpului dupa doar un tratament!

350 lei  |  90 min

bottom of page