top of page

MASAJ CORPORAL

Fiecare masaj are o poveste. Reprezinta o calatorie terapeutica in cautarea unui sentiment profund de armonie. Ne culegem inspiratia din traditiile stravechi de vindecare prin masaj si ne adaptam cerintelor specifice ale fiecarui client cu notiuni moderne de anatomie si fiziologie pentru a putea reda o experienta holistica cu rezultate terapeutice. 

IDA Signature Wellness Massage

Masajul nostru signature combina medicina traditionala cu medicina moderna impreuna terapia cu boluri tibetane.

Masajul incepe prin terapia cu boluri tibetane care actioneaza prin vibratiile emanate de acestea care se resimt la nivelul corpului cu un efect terapeutic prin care combat stresul, anxietatea, curata energia stagnanta si stimuleaza o stare profunda de pace si echilibru. Tratamentul continua cu un masaj freestyle care este personalizat si adaptat nevoilor Dvs. specifice.

370 lei  |  90 min

Neuro Sedative Relaxing Massage

Masajul foloseste tehnici neuro-sedative care incurajeaza o stare profunda de relaxare si calm. Se concentreaza asupra sistemului nervos si urmareste reducerea stresului emotional. Masajul foloseste si saculeti incalziti cu plante medicinale proaspete care sunt pregatite de catre terapeutii nostri inainte de programare si care sunt aplicati prin presopunctura la nivelul fetei si corpului asupra terminatiilor nervoase cu un efect aromoterapeutic prin care se amplifica starea de relaxare.

270 lei  |  60 min

360 lei  |  90 min

Intensive Muscle Release Massage

Este un masaj corporal de tip deep tissue care actioneaza in profunzime asupra musculaturii, fasciei si tendoanelor, având ca scop detensionarea si decontracturarea intregului corp. Elimina durerile musculare si stimuleaza recuperarea completa a corpului. Masajul de 90 de minute foloseste tehnici terapeutice de masaj uscat pentru a elimina complet durerea specifica de la nivelul lombar, gatului si umerilor, care se datoreaza pozitiei incorecte a corpului sustinuta pe o perioada mai mare de timp.

260 lei  |  60 min

350 lei  |  90 min

Bamboo Toning & Muscular Massage

Prin proprietatile sale combinate cu presiunea si tehnicile speciale de masaj aplicate de expertul IDA Spa, betele de bambus redau conturul corpului in timp ce elimina si atenueaza durerile musculare. Un masaj care incurajeaza detoxifierea organismului, ajuta la spargerea tesutului adipos si detensioneaza muschii incordatii. Un masaj ideal de incercat in perioada unui program fitness sau detox.

360 lei  |  90 min

Royal Balinese Massage

Inspirat din cultura spa Balineza, acest masaj traditional va elibera absolut toata tensiunea din corp. Foloseste tehnici de presopunctura prin presiunea palmelor si degetelor care imbunatatesc circulatia si redau o stare generale de echilibru.

250 lei  |  60 min

340 lei  |  90 min

Ready-to-Wear Slimming & Draiange Massage

Amelioreaza aspectul neplacut al celulitei si lucreaza cu zonele incapatanate ale corpului care necesita o atentie speciala. Laptele de corp aplicat in timpul masajului este formulat cu un amestec activ ce are o actiune clinica asupra organismului si stimuleaza eliminarea toxinelor si tonifierea pielii, in timp ce tehnica specifica de masaj ajuta la spargerea tesutului adipos si reda contur. Este ideal pentru un program de detoxifiere.

270 lei  |  60 min

360 lei  |  90 min

Deeper Than Hot Stone Massage

Pietrele vulcanice balineze sunt incalzite in ulei organic si sunt masate pe corp, intr-o armonie perfecta. Detensioneaza muschii incordati si elimina tensiunea cu un efect calmant. Hidrateaza pielea, stimuleaza regenerarea si echilibreaza "Chi"-ul si fluxul intern de energie vitala.

350 lei  |  90 min

Ultimate Rose Pregnancy Massage

Masajul prenatal este una dintre cele mai eficiente metode pentru a oferi vitalitate și confort în timpul sarcinii. A fost conceput pentru a destinde corpul și pentru a face față schimbărilor hormonale, fizice și emoționale. În plus, masajul prenatal este recomandat pentru ca viitoarele mămici să ducă sarcina la bun sfârșit cu ușurință și să se bucure de ea și, totodată, este esențial și pentru a facilita nașterea.

260 lei  |  60 min

350 lei  |  90 min

Meridian Balancing Massage

O forma traditionala de vindecare care imbina masajul shiatsu cu notiuni de anatomie si fiziologie din medicina moderna. Tehnicile de presopunctura stimuleaza punctele meridiene ale corpului, elimina blocajele energetice si incurajeaza regenerarea organismului. Regleaza functia corpului, calmeaza sistemul nervos si echilibreaza fluxul intern de energie.

350 lei  |  90 min

Feet Reflexology

O arta de vindecare traditionala care stimuleaza punctele de presiune aflate pe talpa piciorului. Imbunatateste ciculatia, reduce stresul si amelioreaza problemele de sanatate.

150 lei  |  30 min

250 lei  |  60 min

Head Massage

Masajul scalpului foloseste tehnici de masaj prin presopunctura la nivelul capului prin care stimuleaza circulatia si incurajeaza o stare generala de relaxare.

150 lei  |  30 min

80 lei  |  15 min

bottom of page