top of page
_H6A3684.jpg

PACHETE SPA
IDA Spa Corbeanca

Concepute special pentru urbaniti cu scopul de a te deconecta din ritmul agitat al omului modern, pachetele IDA Spa iti ofera exact atentia speciala de care ai nevoie.Combinam tehnici moderne de masaj cu abordari holistice si traditionale pentru a livra rezultate reale, o stare de relaxare si vitalitate corpului.

HALF DAY SPA PACKAGE

O experienta fermecatoare care prinde viata printr-o selectia premiata de tratamente si terapii care poarta semnatura IS Clinical si IDA Spa. Pachetul incepe cu tratamentul Honey Enzyme Facial si continua cu un masaj de 90 min. ales individual de dumneavoastra in functie de simptomele specifice ale organismului.

- IS Clinical Honey Enzyme Facial 60'

- Choice of 90 min Massage 90'

790 lei  |  2h 30min

FULL DAY SPA PACKAGE

Evadeaza pentru o zi intreaga intr-o armonie completa, unde gandurile se evapora si sunt inlocuite cu un sentiment profund de echilibru, care pune stapanire pe tot corpul si te impamanteaza cu experienta autentica IDA Spa. Pachetul contine o selectie premiata de terapii si tratamente, prescrise de expertul IDA Spa si alese individual in functie de nevoile specifice ale organismului, care lucreaza la interior dar si la exterior pentru a-ti oferi exact rezultatul de care ai nevoie.

- IS Clinical Honey Enzyme Facial 60'

- Skin Polish Body Scrub 30'

- Choice of 90 min Massage 90'

920 lei  |  3h

FOREST SPA EXPERIENCE & ROSE CRYSTAL FACIAL SPA PACKAGE

Inchide ochii, inspira liniste si expira fericire cu fiecare clipa petrecuta in gradina IDA Spa. Expertul IDA Spa combina tehnici personalizate de masaj cu uleiuri botanice organice pentru a detensiona musculatura si pentru a relaxa complet corpul si mintea. Masajul are un efect terapeutic si se desfasoara in mijlocul gradinii, sub adierea blanda a padurii, intr-un echilibru perfect cu natura.Masajul este urmat de tratamentul Rose Crystal Facial, care utilizeaza puterea cristalului din Quartz printr-o fuziune cu ingrediente pur organice pentru a oferii o experienta faciala complet unica.Prin aplicarea sa, piatra de Quartz stimuleaza sistemul circulator, elibereaza toxinele din piele, reduce retentia de apa si reda vitalitate. Piatra de Quartz aplicata rece asupra tenului tonifiaza si intareste tesutul conjunctiv pentru a ameliora cu succes aspectul ridurilor. Acest tratament natural relaxeaza si reda stralucire tenului.

- Neuro Sedative Relaxing Massage 60'

- Rose Crystal Facial 60'

450 lei  |  2h

DEEP RELAX SPA PACKAGE

O experienta wellness autentica si un rasfat complet din cap pana in picioare. Corpul este imbratisat de atingerea mamei natura printr-o baie senzoriala cu uleiuri esentiale, lapte si petale de trandafir. Miscari blande si terapeutice de masaj indeparteaza usor gandurile incarcate si tensiunea din corp in timp ce amestecul cald de uleiuri esentiale hraneste si lasa pielea hidratata. Ritualul specific Elemis curata si trateaza tenul pentru o stralucire naturala cu un aspect vizibil mai tanar.

- Aromatherapy Flower Bath 20'

- Neuro Sedative Relaxing Massage 60'

- Expert Touch Mini Facial 30'

460 lei  |  1h 50min

bottom of page