top of page
_MG_4508.jpg

THANK YOU FOR YOUR PURCHASE

IDA Spa Gift Card

Va multumim pentru increderea oferita si pentru alegerea Dumneavoastra.

Vom reveni in cel mai scurt timp posibil cu un telefon pentru a va confirma comanda efectuata.

 

Timpul de livrare pentru cardul cadou in format fizic este de 1 -2 zile lucratoare, pentru comenzile trimise pana la ora 13.00. Pentru comenzile trimise dupa ora 13.00, livrarea coletului se va efectua a doua zi lucratoare.

Timpul de livrare pentru cardul cadou in format electronic este de 1 - 2 ore. Livrarea se va face la adresa de e-mail completata in formularul de comanda.

Pentru orice intrebari sau informatii suplimentare ne puteti contacta 
+40 728 927 032

contact@idaspa.ro

Prin transmiterea formularului de comanda si prin achizitia Cardului Cadou IDA Spa confirmati ca sunteti de acord cu termenii si conditiile Cardului Cadou impuse si stabilite de S.C. TAILROED WELLNESS S.R.L. (IDA Spa).

Termenii si conditii:
 

Cardul cadou IDA Spa este nominal si este supus valabilitatii. Valabilitatea Cardului Cadou este de 6 luni de la data achizitiei. Poate fi folosit doar pe baza programarii in prealabil. Pentru valori mai mici de 200 lei, Cardul Cadou nu poate fi folosit pe parcursul mai multor programari. Neprezentarea pentru programare sau anularea ei cu mai putin de 24 ore inainte de programare rezulta in anularea cardului si creditarea valorii acestuia. Nu poate fi preschimbat în bani. Nu se cumuleaza cu alte oferte sau promotii aflate in derulare. Cardul Cadou nu poate fi folosit pentru achizitia de produse. In cazul deteriorarii, furtului sau pierderii cardului, acesta devine invalid iar valoarea financiara a cardului nu poate fi rambursata. Nu se face exceptie de la acest caz. Este obligatorie prezentarea cardului la receptie pentru validarea acestuia. Cardul cadou nu poate fi returnat. Nu se face exceptie de la acest caz.

bottom of page