top of page
_H6A4320.jpg

Terapie cu oxigen pur si ioni negativi

O2ToDerm GLASS SKIN FACIAL

Descopera urmatoarea generatie de tratamente faciale, printr-o abordare tehnologica simpla, practica si non-invaziva, care lucreaza intern si extern printr-o infuzie de oxigen pur si ioni negativi.

In cadrul tratamentului se plaseaza o cupola transparenta deasupra capului, care asigura un flux constant de oxigen pur si ioni negativi. Acest flux poate fi setat pe mai multe nivele in functie de nevoile specifice ale tenului.

Aceasta infuzie pura si concentrata de oxigen cu ioni negativi actioneaza la nivel celular extern dar si intern prin sistemul respirator.

 

Ionii negativi sunt denumiti de catre biologi ''Vitaminele Aerului'' datorita beneficiile miraculoase pe care acestia le aduc pielii. Prin comparatie, intr-o padure amazoniana virgina se pot regasi pana la 1.000.000 de ioni per metru patrat, comparativ cu un numar de 3.000.000 ioni care se regasesc in 1 cm patrat si care sunt absorbiti de piele la nivel celular in cadrul tratamentului.

 

Infuzia naturala de vitamine este atata de mare la nivel celular incat tenul isi recapata instant stralucirea, vitalitatea si sanatatea.

_H6A4290.jpg

O2ToDerm Glass Skin Facial

600 lei / 60 min

Se numeste tratamentul de sticla datorita efectului instant de stralucire si vitalizare pe care o ofera tenului.

Tratamentul foloseste oxigen concentrat pur si ioni negativi denumiti de catre biologi ''vitaminele aerului'', care vitalizeaza in profunzime, hraneste, detoxifia, calmeaza pielea, si previne imbatranirea tenului cauzata de absorbtia reactiva a oxigenului.

Imbunatateste raspunsul imun celular, regenereaza celulele si stimuleaza circulatia sanguina. Are un efect de regerenare incredibil si este recomandat dupa orice fel de interventie invaziva la nivelul tenului, sau pentru tenul care s-a sensibilizat in urma expunerii indelungate la factorii externi nocivi.

In contextul actual, caracterizat de pandemie, aceasta infuzie pura cu oxigen si ioni negativi reprezinta cea mai buna abordare sustenabila la nivel celular, intern si extern.

bottom of page