top of page
Phytomer P5 Slimming Treatment Feet.jpg

PHYTOMER Slimming P5 Treatment

Masaj si impachetare cu gem de alge pentru o silueta sculptata.

Conform cercetarilor, stilul de viata unde stresul reprezinta o constanta, scade potentialul corpului de ardere al grasimilor pana la 40%. De cele mai multe ori, corpul nostru este hiperactiv si are astfel de suferit datorita stresului. Ca urmare, produce un surplus de cortizol care încetinește eliminarea naturală a grăsimilor.

Tratamentul P5 de la Phytomer este conceput pentru a sculpta si tonifia corpul. Are o actiune dovedita clinica si este ideal pentru a elimina retentia de apa, celulita si pentru a reda fermitate pielii cu un efect vizibil de tonifiere. 

Tratamentul combina tehnica specifica de masaj Phytomer cu actiunea dovedita clinica a lotiunii P5 cu impachetarea speciala cu gemul de alge. Masajul aplicat a fost dezvoltat cu ajutorul centrului de formare internationala si prezinta o ritmica originala de presiune si intindere care sculpteaza corpul.  

In urma testelor din laborator, extractul din algele rosi aplicate este capabil sa inhibe secretia de cortizol si sa stimuleze procesul de ardere al grasimilor.

REZULTATE CLINICE IN DOAR 15 ZILE (Program de 4 tratamente)

- 11% reducere a stratului lipidic din zona abdomenului

- 8% reducere a stratuli lipidic din zona coapselor

CUM FUNCTIONEAZA GEMUL DE ALGE?

Red Algae.jpg

Alga Polisifonia

In urma testelor din laborator, s-a dovedit faptul ca extractul din algele rosi de polisifonie este capabil sa inhibe secretia de cortizol si sa stimuleze procesul de ardere al grasimilor.

Stimuleaza activitatea enzimei (lipaza sensibila la hormoni - HSL), cu peste 237% * pentru a arde mai multe grăsimi.

Inhibă producția de proteine ​​care incetineste procesul de ardere al grasimilor cu 70% *.

Laminaria Digitata.jpg

Laminaria Digitata

Aceste alge brune, prezente pe coasta Atlanticului de Nord, limiteaza cantitatea de grasime care intra in celulele adipoase și ajuta in mod activ la arderea acesteia.

Palmaria Palmata.jpg

Palmaria Palmata

Aceste alge rosii, prezente pe coasta Atlanticului si de-a lungul Canalului, poate activa micro-circulația pielii pentru a îmbunatati drenajul si a elimina grasimile.

Chlorella.jpg

Chlorella

Extractul de micro-alge verzi Chlorella Vulgaris este bogat in peptide si aminoacizi prezenti in mod natural in piele. Are puterea de a transforma pielea oferindu-i o structura noua, mai puternica si mai bine tonifiata.

stimulează proteinele structurii pielii pentru un efect de întărire: Colagen I: + 195%

Olygomer.jpg

Olygomer

Limiteaza formarea de noi celule adipoase mature si descompune acizii grași din celulele adipoase mature.

 

Depozitele de grasime existente sunt reduse, iar depozitele de grasime noi sunt limitate. Concentratia sa ridicată de magneziu îi confera, de asemenea, proprietati antiinflamatorii si limiteaza depozitarea grasimilor.

Phytomer P5 Slimming Treatment.jpg

SLIMMING P5 TREATMENT

300 lei / 75 min

Tratamentul combina impachetarea cu gemul de alge impreuna cu masajul specific Phytomer.

Testat si dovedit clinic tratamentul P5 reuseste sa reduca celulita, elimina surplusul adipos, redea fermitate si elasticitate pielii, cu un efect de tonifiere.

Lasa corpul suplu, are un efect de drenaj si vitalizeaza pielea.

bottom of page