top of page
Phytomer P5 Slimming Treatment Feet.jpg

PHYTOMER Sculpt Zone Treatment

Impachetara calda concentrata asupra zonelor abdomenului si coapselor.

Tratamentul Sculpt Zone seteaza un nou standard de excelenta in categoria tratamentelor corporale. Cu o istorie bogată, înrădăcinată în valorificarea puterilor naturale ale oceanului, Phytomer este pionier in cadrul inovatiei biotehnologice, transformând ingredientele marine în soluții de îngrijire a corpului si pielii de primă clasă.

Conform cercetarilor, stilul de viata unde stresul reprezinta o constanta, scade potentialul corpului de ardere al grasimilor pana la 40%. De cele mai multe ori, corpul nostru este hiperactiv si are astfel de suferit datorita stresului. Ca urmare, produce un surplus de cortizol care încetinește eliminarea naturală a grăsimilor.

Tratamentul Sculpt Zone este un testament al dedicării noastre pentru îngrijirea focalizata a pielii si corpului. Tratamentul este special formulat pentru a ținti cu o actiune clinica zonele corpului predispuse lipsei de fermitate, a retentiei de apa si a celulitei.

O exfoliere corporala profunda, un masaj zonal concentrat si o impachetare inovatoare calda elimina in timp record retentia de apa, celilita si reda fermitate si contur.

.  

In urma testelor din laborator, s-a constata o reducere in talie de 1 cm dupa doar 4 tratamente efectuate..

REZULTATE CLINICE IN DOAR 15 ZILE (Program de 4 tratamente)

- Scadere cu 28% retentiei de apa si aspectului de piele lasata in zona feselor, abdomenului si coapselor.

- Scaderea circumferintei taliei cu 1,2 cm
- Scaderea circumferintei coapselor cu 1 cm

bottom of page