top of page
Mezoterapie Corbeanca.jpg

RADIOFRECVENTA BIPOLARA [bs] SKIN

Tehnologia patentata [BS] skin actioneaza prin stimulare celulara pentru o actiune antiage globala, oferind rezultate dovedite clinic, dupa primul tratament.

Dezvoltata si cercetata in scop medical, tehnologia [BS] Skin actioneaza mult mai puternic si eficient, intr-un timp mult mai scurt, comparativ cu alte tehnologii similare si poate fi folosita inclusiv in perioada sarcinii. 
 

[BS] Skin este un dispozitiv inovator multifunctional echipat cu un hardware exclusiv care combina diferite tehnologii dezvoltate in urma unui proces concentrat si restrans de cercetare medicala si inovatie. Tehnologiile folosite de BS Skin sunt: Radiofrecventa Bipolara, Microdermabraziune si Vacuum.

• Reda fermitate pielii
• Netezeste si indeparteaza ridurile profunde
• Reda elasticitate & stimuleaza productia de colagen
• Regenereaza tesutul celular

Mezoterapie faciala Corbeanca.jpg

RADIOFRECVENTA BIPOLARA [bs] SKIN

400 lei / 60 min

Mezoterapia sau microneedling-ul, numita și mezoterapie fractionata sau terapie de inductie a colagenului este o procedură estetică minim invaziva moderna ce ofera multiple beneficii pielii. Prin stimularea procesului natural de sinteza a colagenului de către fibroblastele din derm, este o terapie ce ofera rezultate vizibile de la prima sedinta, si care continua sa se imbunatateasca in timp.

Ideal pentru micsorarea porilor și ameliorarea texturii pielii, mezoterapia are un efect de regenerare, revitalizare si hidratare profunda a pielii.

bottom of page