top of page
_H6A4683.jpg

PACHETE SPA
IDA Spa Dorobanti

Concepute special pentru urbaniti cu scopul de a te deconecta din ritmul agitat al omului modern, pachetele IDA Spa iti ofera exact atentia speciala de care ai nevoie.Combinam tehnici moderne de masaj cu abordari holistice si traditionale pentru a livra rezultate reale, o stare de relaxare si vitalitate corpului.

DE-STRESS SPA PACKAGE

Pregateste-te sa-l intalnesti pe noul tu! Pachetul combina terapii specifice care te vor ajuta sa scapi de stresul cumulat, de gandurile incarcate si sa relaxezi mintea si corpul pentru a infrunta cu eficacitate jungla urbana.

- Neuro Sedative Relaxing Massage 90'

- Aspirine Scalp Massage 30' 

- IS Clinical Honey Enzyme Facial 60'

1090 lei  |  3h

BRIDE TO BE SPA PACKAGE

Aceasta este cea mai importanta zi din viata ta, dupa ziua ta de nastere, desigur! Selectia noastra de terapii te va ajuta sa scoti la suprafata si sa evidentiezi frumusetea ta interioara si exterioara.

- IDA Signature Massage 90' 

- IS Clinical Fire & Ice Facial 60'

980 lei  |  2h 30min

PEACEFUL PREGNANCY SPA PACKAGE

Ai inceput o calatorie spectaculoasa plina de bucurie si fericire. Un pachet conceput special pentru a raspunde nevoilor specifice din aceasta perioada obositoare pentru organismul tau. Masajul si tratamentul facial specific vor relaxa corpul, vor detensiona zonele predispuse pe perioada sarcinii si vor hidrateaza in profunzime pielea, pentru ca tu sa te poti bucura din plin de fiacare moment.

 

- Ultimate Rose Pregnancy Massage 90'

- IS Clinical Honey Enzyme Facial 60'

970 lei  |  2h 30min

CELLULITE FIGHT & DETOX BOOT CAMP

Pachetul ideal pentru persoanele care nu au niciodata timp pentru ei si cad in plasa unei alimentatii pe graba si procesate. Obtine rezultate vizibile, dovedite clinic prin selectia noastra de tratamente non-invazive, care te vor ajuta sa te mentii in forma si sa elimini toxinele cumulate chiar si in cele mai dificile momente.

- Slimming P5 Treatment 75'

- Ready-to-Wear Slimming & Drainage Massage 60'

550 lei  |  2h 15min

bottom of page