_H6A4683.jpg

PACHETE SPA

Concepute special pentru urbaniti cu scopul de a te deconecta din ritmul agitat al omului modern, pachetele IDA Spa iti ofera exact atentia speciala de care ai nevoie.Combinam tehnici moderne de masaj cu abordari holistice si traditionale pentru a livra rezultate reale, o stare de relaxare si vitalitate corpului.

STRESS HANGOVER RELIEF SPA PACKAGE

Pregateste-te sa-l intalnesti pe noul tu! Pachetul combina terapii specifice care te vor ajuta sa scapi de stresul cumulat, de gandurile incarcate si sa relaxezi mintea si corpul pentru a infrunta cu eficacitate jungla urbana.

- Chakra Balancing Therapy

- Ultimate Aromotherapy Experience Massage

- Aspirine Scalp Massage

- Soin Createur Facial by Codage

- Urban Juice

730 lei  |  3h

BEAUTIFUL BRIDE SPA PACKAGE

Aceasta este cea mai importanta zi din viata ta, dupa ziua ta de nastere, desigur! Selectia noastra de terapii te va ajuta sa scoti la suprafata si sa evidentiezi frumusetea ta interioara si exterioara.

- IDA Signature Massage

- Couture Facial by Codage with Anti-Ageing Hand Treatment

- Inner Glow Juice

910 lei  |  3h

PEACEFUL PREGNANCY SPA PACKAGE

Ai inceput o calatorie spectaculoasa plina de bucurie si fericire. Un pachet conceput special pentru a raspunde nevoilor specifice din aceasta perioada obositoare pentru organismul tau. Masajul si tratamentul facial specific vor relaxa corpul, vor detensiona zonele predispuse pe perioada sarcinii si vor hidrateaza in profunzime pielea, pentru ca tu sa te poti bucura din plin de fiacare moment.

 

- Ultimate Rose Pregnancy Massage

- Couture Facial by Codage

- Renew Juice

690 lei  |  2h 30min

CELLULITE FIGHT & DETOX BOOT CAMP

Pachetul ideal pentru persoanele care nu au niciodata timp pentru ei si cad in plasa unei alimentatii pe graba si procesate. Obtine rezultate vizibile, dovedite clinic prin selectia noastra de tratamente non-invazive, care te vor ajuta sa te mentii in forma si sa elimini toxinele cumulate chiar si in cele mai dificile momente.

- Slimming P5 Treatment

- Ready-to-Wear Slimming & Drainage Massage

- Detox Juice

470 lei  |  2h 15min