GIFT CARD - VOUCHER SPA

Mici detalii, arome calde, un rasfat pentru simturi, o atingere terapeutica si o experienta exotica si autentica, marca IDA Spa! Ofera un cadou de nepretuit, momente si clipe speciale! Cardul Cadou IDA Spa nu este doar un simplu card, este o experienta care va ramane intiparita ca un ecou.

Daca v-ati plictisit de buchetele de flori care se ofilesc a doua zi, cutiile cu bomboane care nu iarta nici o dieta sau accesorile vestimentare care parca doar umplu spatiul liber din garderoba, va recomandam experienta IDA Spa! Oferiti clipe memorabile care vor aminti la fiecare pas persoanei dragi de aprecierea si prietenia dumneavoastra.

ALEGE CADOUL TAU

Termenii si conditiile Cardului Cadou IDA Spa: Cardul cadou IDA Spa este nominal si este supus valabilitatii. Poate fi folosit o singura data, doar pe baza programarii in prealabil. Neprezentarea pentru programare sau anularea ei cu mai putin de 24 ore inainte de programare rezulta in anularea cardului si creditarea valorii acestuia. Nu poate fi preschimbat în bani. Nu se cumuleaza cu alte oferte sau promotii aflate in derulare. In cazul deteriorarii, furtului sau pierderii cardului, acesta devine invalid iar valoarea financiara a cardului nu poate fi rambursata. Nu se face exceptie de la acest caz. Este obligatorie prezentarea cardului la receptie pentru validarea acestuia. Cardul cadou nu poate fi returnat. Nu se face exceptie de la acest caz.

Strada Laguna Albastra, nr.77, Corbeanca, Ilfov

+4(0) 728 927 032     contact@idaspa.ro

Termeni & Conditii

Copyright © 2019 - All Rights Reserved