ENJOY A LOVING FEBRUARY AT IDA SPA DOROBANTI

De ziua indragostitilor atentia noastra se indreapta catre oaspetii nostri dragi.

Am creat un pachet special menit sa ne ridice vibratia si sa ne ofere o stare de echilibru.

BALANCING & UPLIFT SPA PACKAGE

Acest pachet combina masajul corporal aromoterapeutic cu tratamentul facial Honey Enzyme de la IS Clinical impreuna cu cristaloterapie prin cristalul de Selenit.

- Ultimate Aromatherapy Associates Massage - 60'

- IS Clinical Honey Enzyme Facial - 60'

- Selenit Crystal Therapy

- FREE GIFT - Heart Shaped Selenit Crystal (care este folosita in timpul pachetului) 

730 lei  |  2h

IS CLINICAL HONEY ENZYME FACIAL

Este un tratament deosebit, cu o actiune de exfoliere si hidratare care imbunatateste textura si aspectul pielii printr-un masaj bland care hraneste si calmeaza tenul. Este ideal pentru toate tipurile de ten. Fiecare aplicare lasa tenul curat si catifelat. Rezultatul final se observa printr-un aspect mai ferm, revitalizat cu o stralucire naturala a pielii.

PROPRIETATIILE CRISTALULUI DE SELENIT

Este o piatra a constiintei, a bunei judecati, a iluminarii spirituale. Aduce noroc, pace interioara, calm, claritate mentala si concentrare.

Intensitatea energiei oferite de Selenit este superioara intensitatii altor cristale care activeaza chakrele superioare. Selenitul este extrem de eficient cand vine vorba de curatarea campului auric si poate inlatura cu usurinta energia stagnanta si negativitatea din corpul fizic si din corpurile eterice.

Selenitul ne ridica mult nivelul de constiinta, simtind mult mai pregnant planurile superioare si experientele interioare.

In plan spiritual, Selenitul inlatura blocajele, permitand fluxului energetic sa circule liber prin toate chakrele, mai ales prin cele superioare, de deasupra capului, cele care faciliteaza conexiunea si comuniunea cu Sinele Superior.

In plan emotional, baza de calciu si sulf a Selenitului stimuleaza corpul emotional si ne indeamna sa ne bucuram de viat iar in plan psihologic, Selenitul faciliteaza procesul de gandire si introspectia.

In plan mental, Selenitul inlatura confuzia si ajuta la intelegerea imaginilor mentale, permitand totodata si constientizarea a ceea ce s-a produs la nivel subconstient.

_MG_0425.jpg