_MG_8463.jpg

CALATORIA IDA SPA

Derivat din sanscrita veche, termenul IDA inseamna pamant si reflecta cel mai bine credinta noastra in puterea vindecatoare a naturii. Locatia magica, ascunsa in mijlocul unei gradini bogate cu plante medicinale si terapeutice, inundata cu razele de lumina naturala, impreuna cu vederea superba spre padurea de stejari, transforma IDA Spa intr-un loc de inspiratie pentru trup, minte si suflet. Un decor intim si rafinat, integrat cu mediul inconjurator, accentuat de un ambient oriental ce aduce elemente calde si naturale va insufla un sentiment de calm si relaxare inca din moementul sosirii.

GARDEN SPA

Ascuns printre cele mai relaxante si misterioase note olfactive, garden spa este un concept menit sa ajute mintea sa isi gaseasca pacea profunda, iar corpul sa beneficieze de rasfatul suprem, printr-o calatorie ce paveaza inceputul unui stil de viata sanatos si echilibrat.

Localizat in inima padurii din Corbeanca, la doar 10 minute de Bucuresti, departe de agitatia orasului, IDA Spa va ofera un refugiu urban, conceptu pentru a reda organismului echilibrul fizic, spiritual si emotional.

EMOTIONAL HEALING

La IDA Spa bunastarea reflecta un echilibru perfect intre corp, minte si suflet. Pentru a insufla acest sentiment clientilor, am conceput un loc special, dezvoltat intr-o zona cu un puternic potential energetic, care permite realizarea terapiilor in mijlocul naturii.

Legatura dintre om si natura este astfel amplificata printr-o armonie completa cu mediul inconjurator, unde prezenta elementele naturale stimuleaza echilibrul emotional si elimina blocajele energetice intr-un mod organic.

INIMA IDA SPA

Tratamentele si terapiile IDA Spa, ingredientele exotice si organice formulate cu concentrati activi, impreuna cu atingerea vindecatoare, plina de rasfat a terapeutilor nostri dau contur unei traditii care isi are radacinile

intr-una dintre cele mai ascunse si stravechi culturi orientale. Experienta formeaza esenta filozofiei IDA Spa si paveaza drumul catre libertate, miscare si armonie. Conceput pentru a oferi un refugiu corpului, IDA Spa va ofera posibilitatea sa va redescoperiti cu fiecare vizita!

EE4A2281.JPG

Give yourself something extra

Get a complementary anti-ageing hand treatment for any facial booked