Tai Chi

introducere in tainele qigong

TAINELE SECRETE QIGONG - PREDATE DIN LINIA TAOISTA POARTA DRAGONULUI

Alaturi de Dr. Amelia Luiza Nogali lansam un nou workshop vindecator, care se desfasoara in fiecare Duminica, in gradina IDA Spa.

Lasa-te inspirat de natura incojuratoare, inspira, expira si elibereaza toate grijile si descatuseaza-ti potentialul maxim pentru o stare de echilibru si vitalitate.

Qigong_hero.gif
Ce este Qigong-ul Medcal?

Qigong-ul Medical este o forma de medicina energetica ce face parte din Medicina Traditionala Chineza, alaturi de acupunctura. Qiong-ul se bazeaza pe forta vitala qi care circula prin meridianele energetice ale corpului. Acestea, impreuna cu anumite puncte vitale din corp, sunt stimulate prin intermediul unor miscari specifice corelate cu tehnici de respiratie, intentia si vizualizarea creatoare.

Beneficii Qigong

Practicat in mod regulat, Qigong-ul ofera corpului resursele de energie necesare, vitalitate, minimizeaza stresul si tensiunile emotionale.

Qigong-ul ofera resursele necesare pentru autovindecare, ajuta la prevenirea anumitor afectiuni si imbunatateste claritatea mentala. Antreneaza mintea si armonizeaza emotiile si echilibreaza atat corpul fizic, cat si cel emotional.

Cine este Dr. Amelia Luiza Nogali

Dr. Amelia Luiza Nogali, medic acupunctor specialist, educator si terapeut de Qigong Medical certificat de catre Institutul de Medicina Traditionala din Toronto si Scoala Dantao din New York, face parte din a 22-a generatie de discipoli ai liniei taoiste Poarta Dragonului. Este presedinta Asociatiei de Practici Taoiste Antice si director al Clinicii de Terapie MQ Loving Life din Bucuresti, prin intermediul carora transmite invatatura taoista in Romania.

A studiat Ayurveda cu Swami Shiva Tirtha in Long Island, Medicina Traditionala Chineza cu doctorii Li Zheng Ju si Li Guo Chun in China, Taijiquan si Qigong cu maestrii Yuan Xiu Gang si Wang Xing Qing in Muntii Wudang. A organizat cursuri, workshop-uri si sedinte individuale de terapie prin Qigong si acupunctura in colaborare cu Centrul de Medicina Integrativa Qi, Clinica Shen Centre of Oriental Medicine si Hermitage Urban Spiritual Hub.

A prezentat lucrari stiintifice referitoare la Qigon Medical in cadrul Congreselor Nationale de Medicina Integrativa Complementara si Alternativa “Florin Bratila” si a sustinut activitati de predare a Qigong-ului Medical la prima editiea Congresului National de Medicina Integrata desfasurata la Universitatea “Titu Maiorescu” din Bucuresti.

Strada Laguna Albastra, nr.77, Corbeanca, Ilfov

+4(0) 728 927 032     contact@idaspa.ro

Termeni & Conditii

Copyright © 2019 - All Rights Reserved