Facial 1.jpg

PACHETE SPA

Concepute special pentru a te extrage din ritmul zilnic al omului modern, departe de agitatia orasului, in mijlocul padurii din Corbeanca, pachetele IDA Spa iti ofera exact atentia speciala de care ai nevoie. Combinatia selectiva dintre gama premiata de tratamente ELEMIS si terapiile traditionale care poarta semnatura IDA Spa fuzioneaza intr-un echilibru perfect pentru a livra rezultate concentrate, relaxare si restaurare.

Masaj 4 hands.jpg
Half Day Spa Package
520 lei / 3 h 30 min

O experienta fermecatoare care prinde viata printr-o selectia premiata de tratamente si terapii care poarta semnatura Elemis si IDA Spa. Pachetul incepe cu tratamentul Elemis hands-on prescris de expertul nostru si continua cu un masaj de 60 min. ales individual de dumneavoastra in functie de simptomele specifice ale organismului. Un coafat simplu sau serviciul de manichiura si pedichiura infrumuseteaza aceasta experienta autentica.

Choice of Bespoke Hands-on Facial • Choice of 60 min Massage • Manicure & Pedicure / Blow Dry • Light Snack

Full Day Spa Package
720 lei / 4 h 45 min

Evadeaza pentru o zi intreaga intr-o armonie completa, unde gandurile se evapora si sunt inlocuite cu un sentiment profund de echilibru, care pune stapanire pe tot corpul si te impamanteaza cu experienta autentica IDA Spa. Pachetul contine o selectie premiata de terapii si tratamente, prescrise de expertul IDA Spa si alese individual in functie de nevoile specifice ale organismului, care lucreaza la interior dar si la exterior pentru a-ti oferi exact rezultatul de care ai nevoie.

Choice of Bespoke Hands-on Facial • Skin Polish Body Scrub • Choice of 60 min Massage • Raw Vegan Lunch • Spa Manicure & Pedicure • Spa Blow Dry

Forest Spa Experience & Rose Crystal Facial Spa Package
360 lei / 2 h

Inchide ochii, inspira liniste si expira fericire cu fiecare clipa petrecuta in gradina IDA Spa. Expertul IDA Spa combina tehnici personalizate de masaj cu uleiuri botanice organice pentru a detensiona musculatura si pentru a relaxa complet corpul si mintea. Masajul are un efect terapeutic si se desfasoara in mijlocul gradinii, sub adierea blanda a padurii, intr-un echilibru perfect cu natura.Masajul este urmat de tratamentul Rose Crystal Facial, care utilizeaza puterea cristalului din Quartz printr-o fuziune cu ingrediente pur organice pentru a oferii o experienta faciala complet unica.Prin aplicarea sa, piatra de Quartz stimuleaza sistemul circulator, elibereaza toxinele din piele, reduce retentia de apa si reda vitalitate. Piatra de Quartz aplicata rece asupra tenului tonifiaza si intareste tesutul conjunctiv pentru a ameliora cu succes aspectul ridurilor. Acest tratament natural relaxeaza si reda stralucire tenului.

Forest Massage • Rose Crystal Facial

Beautiful Bride Spa Package
500 lei / 2 h 45 min

Regimul de frumusete perfect inainte de nunta! Un pachet complet care elimina tensiunea din corp si emotiile si lasa loc unui sentiment profund de relaxare printr-un masaj luxuriant, urmat de un tratament specific pentru ten, maini si unghii, care hidrateaza, netezeste si reda stralucire si frumusete viitoarei mirease!

Bespoke Hands-on Facial • IDA Six Senses Massage • Radiance Hand & Nail Treatment

Deep Relax Spa Package
330 lei / 1 h 50 min

O experienta wellness autentica si un rasfat complet din cap pana in picioare. Corpul este imbratisat de atingerea mamei natura printr-o baie senzoriala cu uleiuri esentiale, lapte si petale de trandafir. Miscari blande si terapeutice de masaj indeparteaza usor gandurile incarcate si tensiunea din corp in timp ce amestecul cald de uleiuri esentiale hraneste si lasa pielea hidratata. Ritualul specific Elemis curata si trateaza tenul pentru o stralucire naturala cu un aspect vizibil mai tanar.

Aromatherapy Flower Bath • Refreshment • Armatherapy Massage • Hands-On Mini Facial

Targeted Detox & Cellulite
330 lei / 1 h 50 min

Trateaza vizibil aspectul neplacut al celulitei si reda contur corpului. Cu un puternic efect detoxifiant, testat si dovedit clinic, Body Sculpting curata sistemele organismului din interior spre exterior si ajuta la spargerea celulelor de grasime. Tehnicile specifice de masaj sculpteaza corpul iar ingredientele active din Cellutox Active Body Oil ajuta la eliminarea retentiei de apa, hranesc si hidrateaza pielea.

Targeted Tonic Tightner Treatment • Tonning Massage

Strada Laguna Albastra, nr.77, Corbeanca, Ilfov

+4(0) 728 927 032     contact@idaspa.ro

Termeni & Conditii

Copyright © 2019 - All Rights Reserved