DESCOPERA OFERTELE SPECIALE SI NOUTATILE IDA SPA BUCURESTI

DESCOPERA TEHNOLOGIA PATENTATA [BS] Skin

Stimulare anti-ageing pentru o actiune anti-ageing globala.

IDA Spa prezinta in exclusivitate in Romania tehnologia patentata [BS] Skin. [BS] Skin reinventeaza radiofrecventa bipolara printr-o actiune medicala non-invaziva care este folosita in cele mai mari centre estetice din lume.

Dezvoltata si cercetata in scop medical, tehnologia 
[BS] Skin actioneaza mult mai puternic si eficient, intr-un timp mult mai scurt, comparativ cu alte tehnologii similare si poate fi folosit inclusiv in perioada sarcinii. 

[BS] Skin este un dispozitiv inovator multifunctional echipat cu un hardware exclusiv care combina diferite tehnologii dezvoltate in urma unui proces concentrat si restrans de cercetare medicala si inovatie. Tehnologiile folosite de BS Skin sunt: Radiofrecventa Bipolara, Microdermaabraziune si Vacum.

SUGAR BIO LIFT FACE MASSAGE

Acest masaj signature foloseste o combinație din zeci de tehnici care acționează într-un mod miraculos asupra pielii, țesutului subcutanat, structurii profunde fasciilor si mușchilor feței. Masajul se efectuaza cu un produs exclusiv, care este 100% natural, formulat dupa o reteta proprie intr-un laborator de frumusete din Israel pe baza de glucoza, fructoza, acid hialuronic, VItamina C si extracte din plante.

Tratamentul se desfasoara in patru etape, respectiv etapa sedativa, limfodrenaj, blefaroplastie si sculptoplastie manuala.

După o singură procedură efectul este unul spectaculos- remodelarea conturului feței, micșorarea dublei bărbii, diminuarea ridurilor micii și medii și obținerea unui lifting de invidiat! Plus la aceasta ai un ten strălucitor și radiant încât poți cuceri o lume întreagă!

IDA SPA CORBEANCA

77 Laguna Albastra, Corbeanca, Ilfov 77065, ROMANIA

T: +4(0) 728 927 032  E: contact@idaspa.ro

Copyright © 2019 - All Rights Reserved

Politica de confidentialitate