HOLIDAY RETREAT SPA PACKAGES

Dupa un an plin de provocari, trebuie sa gasim solutii prin care sa ne regasim linistea mentala, sa ne relaxam corpul si organismul si sa ne deschidem inima catre speranta si dragostea pe care Sfintele Sarbatori ne-o transmit.

Este timpul sa ne concentram asupra noastra, sa ne oferim dragostea, increderea si atentia pe care o meritam, pentru a ne vindeca si pentru a pasi in noul an, cu o doza de inspiratie, energie si entuziasm.

Cu acest gand in minte, am creat trei pachete spa care te vor ajuta sa obtii acea stare de calm si pace pentru a te concetra pe lucrurile care conteaza cu adevarat.

STRESS & ANXIETY RELIEF SPA JOURNEY

Dupa un an plin de provocari, cu totii avem nevoie de un remediu care sa ne ajute sa ne detasam de stresul si anxietatea colectiva care ne-au invaluit mintea.

Acest pachet actioneaza fizic prin masajul Intensive Muscle Release care elimina tensiunea cumulata, relaxeaza muschii si corpul, combinat cu masajul scalpului ce foloseste presopunctura, si mental, prin stimularea creierului cu unde alfa ce folosesc o vibratie speciala, care ajuta mintea sa atinga o stare de relaxare de veghe, elimina starea de anxietate si stimuleaza creativitatea mentala.

- Healing Massage - 60'

- Acupressure Head Massage - 30'

- Mind Stimulation Frequency

310 lei  |  1h 30min

DEEP RELAX SLEEP WELL SPA PACKAGE

Acest pachet a fost creat pe baza principiilor stintifice ale aromoterapiei. Foloseste activi puri si naturali, care incurajeaza o stare de relaxare profunda.

Masajul Ultimate Aromatherapy Experience foloseste o presiune usoara spre medie si uleiuri aromoterapeutice pure care functioneaza ca un sedativ natural si care incurajeaza o stare de relaxare deplina.

Noul tratament hranitor Sleep Well relaxeaza, este aplicat sub forma unei impachetari corporale, care relaxeaza sistemul nervos, stimuleaza o stare profunda de calm si hraneste in profunzime pielea. In timp ce impachetarea corporala produce efectul dorit, terapeutul continua cu un tratament facial expres de regenerare celulara de la Codage, care va reda stralucire, sanatate si vitalitate tenului.

- Ultimate Aromatherapy Massage - 60' 

- Sleep Well Nourishing Body Treatment - 30' 

- Cellular Facial Workout - 30'

590 lei  |  1h 45min

HOLLIDAY TREAT SPA PACKAGE

Acest pachet a fost creat pentru a va oferi rasfatul pe care il meritati in acest sezon de sarbatori. Combina cele mai apreciate tratamente ale oaspetilor nostrii, care va vor trata corpul precum un templu din cap pana in picioare.

Pachetul incepe cu masajul Intensive Muscle Release care elibereaza complet tensiunea din muschi si relaxeaza corpul si continua cu tratamentul A-list de la IS Clinical, Fire & Ice Facial. Acesta actioneaza clinic printr-un peeling superficial care nu necesita timp de recuperare si ofera rezultate vizibile si de lunga durata. Tenul isi recapata supletea, stralucirea, vitalitatea si fermitatea.

- Intensive Muscle Release Massage - 60'

- IS Clinical Fire & Ice Facial - 60' 

790 lei  |  2h