expert body & nutrition spa program

Dupa o perioada lunga in care am contemplat, ne-am adaptat si am infruntat impreuna greutatile si provocarile intalnite, ne-am gandit sa va pregatim un program de detoxifiere si tonifiere a corpului pe care l-am dezvoltat cu expertii nostri wellness, care se poate desfasura pe parcursul a doua perioade de timp, respectiv 30 si 60 zile.

Programul combina practica hands-on prin masajul cu bambus, masajul de tonifiere, tratamentele noastre corporale si radiofrecventa cu suplimentul vedeta Your Super Foods, 100% natural si organic, care sa redea energia, tonusul si vitalitate organismului.

1 MONTH PROGRAM

 • 8 sedinte [BS] Skin ︱ Radiofrecventa Bipolara pentru 2 zone corporale

 • 2 sedinte ︱ Bamboo Massage

 • 2 sedinte ︱ Tonning & Slimming Massage

 • CADOU Your Super Foods - Super Green︱supliment alimentar premiat pentru sistemul imunitar, digestie si eliminarea de toxine, 100% natural, organic, vegan, fara nimic artificial 

4929 lei︱ 3800 lei

2 MONTHS PROGRAM

 • 12 sedinte [BS] Skin︱Radiofrecventa Bipolara pentru 2 zone corporale

 • 4 sedinte︱Bamboo Massage

 • 4 sedinte︱Sculpt Zone Treatment

 • 4 sedinta︱Tonning & Slimming Massage

 • CADOU 2 produse Your Super Foods - Super Green︱supliment alimentar premiat pentru sistemul imunitar, digestie si eliminarea de toxine, 100% natural, organic, vegan, fara nimic artificial 

9018 lei6300 lei

2 MONTHS PROGRAM

 • 4 sedinte︱Bamboo Massage

 • 4 sedinte︱Sculpt Zone Treatment

 • 4 sedinta | Targeted Tonic Tightner

 • 4 sedinta︱Tonning & Slimming Massage

 • CADOU 2 produse Your Super Foods - Super Green︱supliment alimentar premiat pentru sistemul imunitar, digestie si eliminarea de toxine, 100% natural, organic, vegan, fara nimic artificial 

4178 lei3200 lei

ce contin pachetele

Ti se pare dificil sa iti iei portia zilnica de verdeturi?

Nu esti singur: 8 din 10 persoane au aceeasi problema. De aceea, am creat un amestec puternic facut din 6 superalimente verzi: iarba de grau, iarba de orz, baobab, moringa, chlorella si spirulina. Nimic mai mult! Super Green Organic Superfood Mix contine clorofila, fitonutrienti si micronutrienti precum: Vitamina A, C, B1-7, B9, B12, E, K, calciu, potasiu si fier. Imbogateste-ti dieta cu cele mai puternice superalimente verzi ale naturii si incepe sa ii oferi organismului tau nutrientii de care are nevoie.

[BS] Skin reinventeaza radiofrecventa bipolara printr-o actiune medicala non-invaziva care este folosita in cele mai mari centre estetice din lume.

Dezvoltata si cercetata in scop medical, tehnologia [BS] Skin actioneaza mult mai puternic si eficient, intr-un timp mult mai scurt, comparativ cu alte tehnologii similare si poate fi folosita inclusiv in perioada sarcinii. 

Bamboo Massage

Prin proprietatile sale combinate cu presiunea si tehnicile speciale de masaj aplicate de expertul IDA Spa, betele de bambus redau conturul corpului in timp ce elimina si atenueaza durerile musculare. Un masaj care incurajeaza detoxifierea organismului, ajuta la spargerea tesutului adipos si detensioneaza muschii incordatii. Un masaj ideal de incercat in perioada unui program fitness sau detox.

Targeted Tonic Tightner

*Testat si dovedit clinic, acest tratament combina impachetarea zonelor problematice ale corpului cu tehnici de masaj patentate pentru a reduce vizibil celulita si reda fermitate pielii si contur corpului!

Sculpt Zone

Un tratament extrem de eficient cu o actiune intensiva, testata si dovedita clinic, care se concentreaza pe zona abdomenului, feselor si coapselor pentru a reduce vizibil celulita, sparge tesutul adipos in exces si dreneaza excesul de grasime intr-un timp record.

 

Rezultate clinice - Reducere vizibila a depozitelor de grasime, aspectului celulitei din zona abdomenului - fese - coapse cu 28%

Tonning & Slimming Massage

Amelioreaza aspectul neplacut al celulitei si lucreaza cu zonele corpului care necesita o atentie speciala. Uleiul formulat cu un amestec activ din plante marine detoxifiaza organismului in timp ce tehnica specifica de masaj ajuta la spargerea tesutului adipos si tonifica.

Strada Laguna Albastra, nr.77, Corbeanca, Ilfov

+4(0) 728 927 032     contact@idaspa.ro

Termeni & Conditii

Copyright © 2019 - All Rights Reserved