IDA SPA BEAUTY SALON CORBEANCA

Am creat un loc special cu un design ecologic, din materiale naturale, cu elemente calde, care se imbina perfect cu mediul inconjurator. Vederea superba spre gradina si padure iti va reda un sentiment de calm in timp ce pasiunea si dedicarea expertilor nostri iti va insufla incredere si profesionalism.

COAFOR

Investim constant in educare si formare pentru a-ti aduce cele mai noi coafuri si trenduri in materie de coafor.

Expertii nostri exceleaza si fac fata la toate provocarile in realizarea celor mai indraznete coafuri. 

COSMETICA

Oferim servicii complete de cosmetica. Lucram cu produse naturale si organice si te rasfatam cu tratamente testate si dovedite clinic. Oferim o experienta exceptionala cu rezultate reale si vizibile.

Cu o experienta de 25 de ani, ELEMIS este lider pe piata spa & skincare si este desemnat Best Anti-Ageing Spa Range si Best British Spa Brand.

MANICHIURA & PEDICHIURA

Pentru noi, mainile si picioarele sunt cele mai importante instrumente. Ele duc tot greul si au nevoie de o ingrijire speciala. Te invitam sa le acorzi grija pe care expertii IDA Spa o insufla cu fiecare vizita. Pentru fiecare manichiura si pedichiura adaugam un tratament special din partea ELEMIS pentru a reda tinerete pielii, rezitenta unghilor si sanatate cuticulelor..

IDA SPA CORBEANCA

77 Laguna Albastra, Corbeanca, Ilfov 77065, ROMANIA

T: +4(0) 728 927 032  E: contact@idaspa.ro

Copyright © 2019 - All Rights Reserved

Politica de confidentialitate